Stäng

Rådgivare

Hur kan vi hjälpa till? Vi finns här för dig, genom #aktivtsamarbete

Hello partner!

Ladda ned broschyren

I över 30 år har vi arbetat med aktiv förvaltning, men också verkat för ett nära samarbete med våra kunder och partners. Det tänker vi fortsätta med, inte minst i dagens unika turbulens och oro.

Under parollen #aktivtsamarbete bokar vi gärna ett möte för dig. Du och dina kollegor får träffa en fondförvaltare och höra mer om de möjligheter vi ser på Stockholmsbörsen, inom nordiska krediter, fastighetsmarknaden, Asien och Ryssland. Eller en fördjupande diskussion om riskhantering, ESG-analys, aktiv förvaltning och världens bästa börser, till exempel.

Som sagt: hur kan vi hjälpa till? Genom #aktivtsamarbete skapar vi mervärde för dig, din uppdragsgivare och dina slutkunder. ​I valfri digital kanal, förstås.​

Ta del av kunskapen genom den meny vi har skapat med olika teman och innehåll. Välj presentation och boka in ett möte. Hoppas det passar dig och din organisation!

Frågor? Hör av dig direkt till din kontaktperson på Carnegie Fonder.

Presentationer för dig och dina kunder

#Aktivtsamarbete

Brett utbud

Aktiefonder, räntefonder, blandfonder och allokeringsfonder - hos oss hittar du fonder för de flesta behov.

Professionellt säljstöd

Våra kundansvariga har lång erfarenhet och är utbildade inom både finans (Swedsec är ett krav) och ansvarsfulla investeringar (PRI Academy är också ett krav).

Bred representation

Våra fonder finns hos de flesta försäkringsbolag och på de flesta plattformar.

Kontakta oss!

Våra mest populära fonder bland rådgivare och pensionssparare

Strategifond A

En nordisk blandfond som investerar i aktier med bra utdelning och företagsobligationer med bra ränta. Vårt solklara flaggskepp bland pensionssparare.

Mer info
Köp fond

Total 3 SEK

Total är en allokeringsfond som investerar i våra bästa fonder enligt 60/40-modellen. I familjen finns också försiktigare Carnegie Multi och spetsigare Carnegie Total Plus.

Mer info
Köp fond