Stäng

Resan går till Polen!

Kampanjen för Carnegie Emerging Markets Corporate Bond är avslutad och en vinnare är korad! Anna-Lena von Reis från Stockholm får ta emot ett presentkort på en resa till valfritt tillväxtland, värd upp till 20 000 kronor.

Den 16 november 2015 startade vi vår nya fond Carnegie Emerging Markets Corporate Bond – en räntefond med fokus på företagsobligationer på tillväxtmarknader. Gör en insättning om minst 20 000 kronor i Carnegie Emerging Markets Corporate Bond och få chans att vinna en resa till ett tillväxtland (värde 20 000 kronor) var erbjudandet.

Många valde att investera i fonden från start och för att tävla om resan behövde kunderna även lämna en motivering till vilket tillväxtland de önskar besöka och varför.

Tävlingen är nu avslutad och av de bidrag som skickades in fastnade Carnegie Fonders jury särskilt för Anna-Lenas motivering att åka till Polen:

”Dubbla bonds med EM Corp Bond! Vinsten ska jag investera i att stärka Family Bonds i det EM land som ligger mitt hjärta närmast. Jag bokar en familjeresa till Polen. Tonåringarna får uppleva det historiska Krakow följt av ridning i de vackra Tatrabergen. Maken guidar oss stolt bland ungdomsminnena.”

Carnegie Fonder tackar för alla tävlingsbidrag och önskar Anna-Lena ett stort grattis och trevlig resa!

Fler artiklar

Ökat utbud av emissioner

Ökat utbud av emissioner

Den positiva utvecklingen för företagsobligationer på världens tillväxtmarknader fortsatte även under april. Under månaden var det även ordentlig fart avseende nyemissioner och preliminära siffror indikerar att vi fick ett nytt...

Mikael Engvall 1 maj 2019
Vi ökar i uppgraderat Alrosa

Vi ökar i uppgraderat Alrosa

Även under mars månad fortsatte vi att se inflöden till företagsobligationer på världens tillväxtmarknader vilket gav fortsatt stöd till marknaden. Även om aktivitetsnivån i primärmarknaden kommit igång ligger den emitterade...

Mona Stenmark 4 april 2019
Stark utveckling i Latinamerika

Stark utveckling i Latinamerika

Inflöden har fortsatt till företagsobligationer på tillväxtmarknader och vi noterade en förhållandevis stabil utveckling avseende kreditspreadar. Amerikanska långräntor steg samtidigt mot slutet av månaden efter stark BNP-statistik. Den annars något...

Mona Stenmark 4 mars 2019