Hoppa till innehåll

Riskinformation Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nyhet

Bäst igen!

För fjärde året i rad tar Carnegie Fonder hem förstaplatsen i Kantar Prosperas undersökning Fund Distributors & Selectors. ”Ett kvitto på ett framgångsrikt samarbete där vi tillsammans med våra partners skapar verkligt värde för spararna”, säger Peter Gullmert, chef för försäljning och affärsutveckling på Carnegie Fonder.

Carnegie Fonder är alltså den kapitalförvaltare som rankas allra högst när experter inom fonddistribution och fondanalys utvärderar faktorer som track record, administration, varumärke och kundkontakt.

När det gäller hållbarhet är vi näst bäst i hela Sverige! Det betyget är vi extra stolta över.

”Vi arbetar kontinuerligt med att skapa verkligt värde för våra partners, och det är glädjande att få det här kvittot där vi i hård konkurrens rankas högst. Våra kunder och sparare är det viktigaste för vår verksamhet och undersökningen visar att vi utvecklar oss på rätt sätt. Vi ser fram mot fortsatt samarbete och utveckling av den affär som vi har gemensamt med våra partners”, säger Peter Gullmert, chef för försäljning och affärsutveckling på Carnegie Fonder.

”Det här är förstås fantastiskt roligt och det är tack vare hela bolaget som vi tar hem första platsen. Extra glädjande är att vi vårt arbete med ansvarsfulla investeringar och hållbarhetsfrågor är så uppskattat. Vi kommer fortsätta att investera i hållbarhetsanalys, kompetens och aktivt ägande. Genom att fokusera på governance-frågor ser vi till att de bolag vi investerar i får de bästa förutsättningarna för att våga investera i en grön omställning”, säger Andreas Uller, vd på Carnegie Fonder.