Hoppa till innehåll

Riskinformation Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Var med och skapa

verkligt värde

Vi arbetar dagligen med något som vi verkligen brinner för. Aktiv förvaltning som skapar stabil och hållbar avkastning genom riktiga människor – verkligt värde, helt enkelt.

våra värdeord

Självtänkande Som oberoende kapitalförvaltare fattar vi våra egna beslut, baserade på självständig analys och långsiktiga mandat. Det gäller samtliga avdelningar, inte bara i själva kapitalförvaltningen.

Aktiv Aktiv förvaltning, men också aktiva kundrelationer och aktiv affärsutveckling. Hos Carnegie Fonder råder hög aktivitet där medarbetare utvecklas – för att Carnegie Fonder ska utvecklas.

Förstklassig Våra mål är mycket högt ställda. För att nå dem arbetar vi med tydliga mål för varje medarbetare, för samtliga avdelningar och för hela bolaget. Resultatet är långsiktig och hållbar avkastning som är förstklassig – för kunder, samarbetspartners och ägare.

Välkommen med din ansökan

Vårt jobb är att få pengar att växa. Inte genom att springa på varje trend eller hype – utan genom att stanna upp, göra analysen och placera långsiktigt. Vi tror på värdet i betydande relationer och det hållbara alternativet. Det är så vi skapar verkligt värde. 

Kontoret Vårt kontor finns i centrala Stockholm med närhet till det mesta.

Kulturen Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till kreativitet och personlig utveckling.

Teamen På Carnegie Fonder arbetar inte bara fondförvaltare utan också specialister inom försäljning, juridik, affärsutveckling, fondadministration och marknadsföring.

lediga Tjänster

Ingen tjänst som passar dig? Gör ett försök ändå genom att
berätta vem du är i en spontanansökan till
rekrytering@carnegiefonder.se