Hoppa till innehåll

Riskinformation Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

spara

långsiktigt

SPETSa SPARANDET med select

Fonder med extra spets och fonder med rabatterad avgift. Som Select-kund får du något extra. Beroende på vad som passar finns det flera
andelsklasser. Fast avgift? Performance fee? Utdelande? Select-fonderna finns varken tillgängliga för bred distribution inom bankerna eller hos nätmäklare, utan enbart hos utvalda samarbetspartners. Endast för dig som har konto här på Carnegie Fonder Online och investerar minst 50 000 kronor.

Våra mest populära fonder

Två klassiska fonder som varit med sedan starten 1988. Används av många som basen i ett långsiktigt sparande, till exempel till barnen eller till den egna pensionen.

hållbara investeringar

För att få kalla en investering ’hållbar’ finns numera strikta riktlinjer och krav. Vi på Carnegie Fonder har valt att använda FN:s Agenda 2030 med de 17 Globala hållbarhetsmålen (SDG) för att definiera hållbara aktiviteter hos de bolag vi investerar i.

långsiktiga investeringar

Vi arbetar dagligen med något som vi verkligen brinner för. Aktiv förvaltning som skapar stabil och hållbar avkastning genom riktiga människor – verkligt värde, helt enkelt.

Vi hjälper dig att komma igång!

Ring oss. Vi svarar inom 10 sekunder.

ränta-på-ränta

Att vara långsiktig i sitt sparande är mycket enklare i teorin än i praktiken. Hur bör man tänka för att öka sitt sparkapital över tid och dra nytta av ränta-på-ränta effekten? 

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spara till ett större liv. Börja med vårt nyhetsbrev! Fyll i ditt namn och din e-postadress så får du tips, reportage och krönikor. Nyhetsbrevet skickas ungefär varannan vecka.

Populära fonder

Carnegie

Strategifond A

  • Vår mest populära fond för dig ”mitt i livet”
  • En blandfond för långsiktigt sparande
  • Investerar i hela Norden
  • Framgångsrikt förvaltad sedan 1988

Nav kurs:
2 089,19 kr

+0,20%

Senaste nyheterna

Thor fulländar bolagsanalysen

Graf med blåa staplar

Bästa blandfond?

Kallelse till en andra extra bolagsstämma