Hoppa till innehåll

Riskinformation Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Nyhet

Nr 1 igen!

För tredje året i rad tar Carnegie Fonder hem förstaplatsen i Prospera-undersökningen Fund Distributors & Selectors. ”Ett kvitto på ett framgångsrikt samarbete där vi tillsammans med våra partners skapar verkligt värde för spararna”, säger Peter Gullmert, chef för försäljning och affärsutveckling på Carnegie Fonder.

När beslutsfattare inom fonddistribution och fondanalys säger vad de tycker om svenska fondbolag är det Carnegie Fonder som hamnar högst på prispallen, enligt 2022 års upplaga av Kantar Prosperas undersökning Fund Distributors & Selectors.

”Vi arbetar kontinuerligt med att skapa verkligt värde för våra partners, och det är oerhört glädjande att få det här kvittot där vi i hård konkurrens rankas högst. Extra glädjande är att Carnegie Fonder är det fondbolag man helst rekommenderar andra. Vi ser fram mot fortsatt samarbete och utveckling av den affär som vi har gemensamt med våra partners”, säger Peter Gullmert, chef för försäljning och affärsutveckling på Carnegie Fonder.

Det är tredje året i rad som Carnegie Fonder kammar hem förstapriset.

.

”Ett kvitto på ett framgångsrikt samarbete där vi tillsammans med våra partners skapar verkligt värde för spararna”

– Peter Gullmert, chef för försäljning och affärsutveckling